Stundu izmaiņas

izmainas

e-klase

eklase

Mācību mākonis

makonis

Skolas muzejs

muzejs

Skolēnu dome

dome

Par sadaļu atbild SIA "Skolu ēdināšanas serviss"

SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 1. līdz 4. klasei 
Pirmdiena 18.09.17.     I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
11.1a. Sakņu zupa ar krējumu 250/10 5.045 8.473 15.884 153.973
  satur alergēnu: 7.9          
5.2b Makaroni ar gaļu un dārzeņiem 250 20.351 18.1 40.466 406.168
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 50 0.8 1.9 2.5 30.3
4.4l Apelsīnu sīrupa dzēriens 200 0 0 12.1 48.4
187 Baltmaize satur alergēnu:1. 36 1 0.8 18 83.2
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   27.196 29.273 88.95 728.04
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    18-30 24-31 88-110 700-800
Otrdiena 19.09.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
13.5a. Ogu uzpūtenis ar pienu 100/150 6.335 3.95 29.764 176.497
  satur alergēnu: 7          
17.3. Vārīti kartupeļi ar sviestu 150/5 3.103 4.285 22.99 142.937
181 Tefteļi  mērcē 50/25 6.467 15.935 14.81 228.523
  satur alergēnu: 1,7.          
142 Biešu salāti ar eļlu 75 0.633 2.817 5.868 51.357
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 54 1.2 1.2 27 123.6
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   17.738 28.187 100.432 726.36
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    18-30 24-31 88-110 700-800
Trešdiena 20.09.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
5.1b Borščs ar  krējumu  250/10 2.365 7.643 17.253 147.259
  satur alergēnu: 7,9.          
20.1a Maltas cūkgaļa   sarkanā  mērcē 40/30 13.893 19.875 9.518 272.519
  satur alergēnu: 1.          
5.3. Vārīti griķi 100 6 1.571 29.571 156.423
1.4. Svaigu burkānu salāti ar eļļu 50 0.468 2.034 4.588 38.53
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0.044 0 13.666 54.84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2.135 0.42 14.315 69.58
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   24.905 31.543 88.911 739.15
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    18-30 24-31 88-110 700-800
Ceturtdiena 21.09.17.     I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
  Vistas gaļa zupa ar nūdelēm ,ar krējumu 250/10 7.11 3.123 16.13 121.067
  satur alergēnu: 7,9.          
246 Cīsiņi ABC  50 3.64 10.79 12.39 161.23
13.2. Kartupeļu biezenis 150 3.283 3.563 20.498 127.191
  satur alergēnu: 7.          
3.3. Ķinas kāpostu-tomātu salāti 50 1.478 2.802 1.899 38.726
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0.04 0 12.424 49.856
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1 70 4.17 0.84 28.613 138.692
  "Skolas piens" 2,5% -satur alergēnu:7. 200 5.6 5 9.4 105
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   25.321 26.118 101.354 741.76
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    18-30 24-31 88-110 700-800
Piektdiena 22.09.17.        
      Pusdienas (+/-10%)                 
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
3.2. Vistas gaļas plovs 250 16.6 17.393 51.289 428.093
145 Kāpostu-gurķu salāti ar eļļu 50 0.8 2.9 2.5 39.3
2.6. Biezpiena deserts ar ievārijumu 70/10 9.37 4.8 15.384 146.716
  satur alergēnu: 7.          
3.5. Ogu dzēriens(jāņogas) 200 0.04 0 12.424 49.856
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0.8 18 83.2
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
                 Kopā   27.81 25.893 99.597 742.67
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    18-30 24-31 88-110 700-800
Pirmdiena 25.09.17.     II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
57 Maltās gaļas zupa ar dārz. ar krējumu 200/5 6.7 8.64 16.99 172.52
  satur alergēnu: 7,9.          
12.2. Vārīti makaroni ar sieru 150/35 15.271 14.308 42.637 360.404
  satur alergēnu: 7.          
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 1.2 3.35 3.75 49.95
4.4L Dzērveņu sīrupa dzeriens 200 0 0 12.1 48.4
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0.8 18 83.2
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   24.171 27.098 93.477 714.47
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    18-30 24-31 88-110 700-800
Otrdiena 26.09.17.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
27 Zirņu zupa -satur alergēnu: 9 250 8.51 3.1 19.91 141.58
14.1.b Vistas kotletes 60 15.402 16.562 11.651 257.27
  satur alergēnu: 1,3.          
13.2. Kartupeļu biezenis 150 3.283 3.563 20.498 127.191
  satur alergēnu: 7.          
142 Biešu salāti ar eļlu 50 0.422 1.878 3.912 34.238
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0.133 0 24.114 96.988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2.135 0.42 14.315 69.58
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   29.885 25.523 94.4 726.85
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    18-30 24-31 88-110 700-800
 Triešdiena                                            27.09.17.      
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
64 Befstroganovs satur alergēnu: 1,7. 50/30 14.96 12.92 2.83 187.44
5.3.a Vārīti griķi 150 9 2.357 44.357 234.641
7.5b/66 Jāņogu ķīselis ar putukrējumu 150/20 0.6 5.63 18.57  
  satur alergēnu: 7.         0
1.4. Svaigu burkānu salāti ar eļļu 75 0.702 3.402 6.882 60.954
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 50 3.203 0.63 21.473 104.374
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   28.465 24.939 94.112 714.76
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    18-30 24-31 88-110 700-800
Ceturtdiena 28.09.17.     II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
10.1. Biešu zupa ar krējumu 250/10 2.61 6.391 19.736 146.903
  satur alergēnu: 7,9.          
14.2. Cūkgaļas plovs 200 14.58 18.012 47.2 409.228
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļlu 50 0.8 2.9 2.5 39.3
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0.044 0 13.666 54.84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2.135 0.42 14.315 69.58
  "Skolas piens" 2,5% -satur alergēnu; 7. 200        
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   20.169 27.723 97.417 719.85
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    18-30 24-31 88-110 700-800
Piektdiena 29.09.17.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
6.1. Cūkgaļas un dārzeņu sautējums 250 14.046 18.929 32.888 318.652
19.4. Ķīnas kāpostu ar kukurūzu 50 1.903 3.025 2.018 42.909
  Biezpiena sieriņš 38 4.446 9.31 10.056 141.798
  satur alergēnu: 7.          
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0.133 0 24.114 96.988
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 54 1.5 0.8 27 121.2
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   22.028 31.389 96.076 754.92
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    18-30 24-31 88-110 700-800
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
 Pusdienas no 5. līdz 12. klasei
Pirmdiena 18.09.17.       I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
11.1a. Sakņu zupa ar krējumu 250/10 5.045 8.473 15.884 159.973
  satur alergēnu: 7,9.          
18.2a Makaroni ar gaļu un dārzeņiem 300 16.163 17.096 56.274 443.612
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 1.2 3.35 3.75 49.95
4.4l Apelsīnu sīpupa dzēriens 200 0 0 12.1 48.4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1 70 4.27 0.84 28.7 139.44
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   26.678 29.759 116.708 841.38
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
Otrdiena 19.09.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
13.5a Ogu uzpūtenis ar pienu 150/150 6.335 3.95 41.12 225.37
  satur alergēnu: 7.          
17.3. Vārīti kartupeļi ar sviestu 200/5 4.173 4.285 31.253 195.269
181 Tefteļi  mērcē 50/25 6.467 15.935 14.81 228.523
  satur alergēnu: 1,7.          
142 Biešu salāti ar eļlu 75 0.633 2.817 5.868 51.357
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4.27 0.84 28.7 139.44
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   21.878 27.827 121.751 839.96
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
Trešdiena 20.09.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
19 Borščs ar  krējumu  250/10 2.365 7.643 17.253 147.259
  satur alergēnu: 7,9.          
20.1a Maltas cūkgaļa ar sarkano mērci 40/30 13.875 19.875 9.518 272.447
  satur alergēnu: 1.          
11.3.a Vārīti griķi 180 10.836 2.838 52.406 278.51
1.4. Svaigu burkānu salāti ar eļļu 75 0.702 3.051 6.882 57.795
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0.044 0 13.666 54.84
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0.8 18 83.2
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   28.822 34.207 117.725 894.05
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
Ceturtdiena 21.09.17.       I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
61 Vistas gaļa zupa ar nūdelēm,ar krējumu 300/10 9.876 3.783 32.113 202.003
  satur alergēnu: 7,9.          
25 Kartupeļu biezenis-satur alergēnu: 7. 200 3.377 4.75 27.33 165.578
246 Cīsiņi ABC 75 5.46 13.19 33.59 274.91
3.3. Ķinas kāpostu-tomātu salāti 75 2.217 2.802 1.899 41.682
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2.135 0.42 14.315 69.58
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0.04 0 12.424 49.856
  "Skolas piens" 2,5% -satur alergēnu: 7. 200 5.6 5 9.4 105
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   28.705 29.945 131.071 908.61
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
Piektdiena 22.09.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
3.2.a Vistas gaļas plovs 300 19.92 20.872 61.547 513.716
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļlu 75 1.2 3.35 3.75 49.95
2.6. Biezpiena deserts ar ievārijumu 70/10 9.37 4.8 15.384 142.216
  satur alergēnu: 7.          
3.5. Ogu dzēriens(jāņogas) 200 0.04 0 12.424 49.856
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2.135 0.42 14.315 69.58
  Cepumi,satur alergēnu:1,7. 20 2.845 2.822 11.511 82.822
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   35.51 32.264 118.931 908.14
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
Pirmdiena 25.09.17.       II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
57 Maltās gaļas zupa ar dārz., ar krējumu 300/10 10.09 14.3 25.36 270.5
  satur alergēnu: 7,9.          
12.2. Vārīti makaroni ar sieru 180/35 16.715 15.139 51.164 407.767
  satur alergēnu: 7.          
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 1.2 3.35 3.75 49.95
4.4L Dzērveņu sīrupa dzeriens 200 0 0 12.1 48.4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2.135 0.42 14.315 69.58
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   30.14 33.209 106.689 840.01
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
Otrdiena 26.09.17.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
27 Zirņu zupa -satur alergēnu: 9. 300 12.17 4.435 31.35 213.995
14.1b Vistas kotletes 60 11.835 14.512 11.651 224.552
  satur alergēnu: 1,3.          
13.2. Kartupeļu biezenis 200 3.377 4.75 27.33 165.578
  satur alergēnu: 7.          
142 Biešu salāti ar eļļu 75 0.633 2.817 5.868 51.357
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0.133 0 24.114 96.988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4.27 0.84 28.7 139.44
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   32.418 27.354 129.013 891.91
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
Trešdiena 27.09.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
64 Befstroganovs satur alergēnu: 1,7. 50/30 14.96 12.92 2.83 187.44
11.3a Griķi vārīti 180 10.836 2.838 53.406 282.51
7.5b/66 Jāņogu ķīselis ar putukrējumu 150/20 0.6 5.63 18.57  
  satur alergēnu: 7.         0
1.4. Svaigu burkānu salāti ar eļļu 75 0.702 3.402 6.882  
1.5b Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4.27 0.84 28.7  
  Cepumi,satur alergēnu: 1,7,8. 10 1.422 1.411 5.756 41.411
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   32.79 27.041 116.144 839.11
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
Ceturtdiena 28.09.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
10.1. Biešu zupa ar krējumu 300/8 5.098 8.403 16.063 160.271
  satur alergēnu: 7,9.          
14.2a Cūkgaļas plovs 250 18.225 22.515 59 511.535
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļlu 75 1.2 3.35 3.75 49.95
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0.044 0 13.666 54.84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2.135 0.42 14.315 69.58
  "Skolas piens" 2,5% -satur alergens: 7.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   26.702 34.688 106.794 846.18
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
Piektdiena 29.09.17.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
6.1.a Cūkgaļas un dārzeņu sautējums 300 16.854 22.712 39.619 430.3
19.4. Ķīnas kāpostu ar kukurūzu un eļļu 50 1.903 3.025 2.018 42.909
  Biezpiena sieriņš 38 4.446 9.31 10.056 141.798
  satur alergēnu: 7.          
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0.133 0 24.114 96.988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4.27 0.84 28.7 139.44
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   27.606 35.887 104.507 851.44
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
Pirmdiena 18.09.17.       I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
6.1 Malta cūkgaļa sarkanā mērcē 40/30 13.893 19.875 9.518 272.519
  satur alergēnu: 1,7.          
11.3a Vārīti griķi 180 10.836 2.838 53.406 282.51
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļļu 75 1.2 3.35 3.75 49.95
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0.04 0 12.424 49.856
5.6. Rudzu maize satur alegēnu: 1. 35 2.135 0.42 14.315 69.58
  Cepumi,satur alergēnu: 1,7,8. 30 4.267 4.233 17.267 124.233
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
                 Kopā   32.371 30.716 110.68 848.65
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
Otrdiena 19.19.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
5.2b Makaroni ar gaļu un dārzeņiem 250 20.351 18.1 40.466 406.168
7.3a Burkānu salāti ar rozīnēm 70 0.884 3.593 14.777 94.981
2.6/4.2L Biezpiena deserts ar jāņogu mērce 70/120 6.5 8.8 35.018 245.272
  satur alergēnu: 7.          
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2.135 0.42 14.315 69.58
4.8. Auglis(ābols) 55 0.22 0.44 5.39 26.4
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
                 Kopā   30.09 31.353 109.966 842.4
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
Trešdiena 20.09.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
20.2b-20.4b Cepta vistas fileja ar kartupeļu biezeni 60/160/50 23.258 21.881 55.11 510.401
  satur alergēnu: 1,3,7.          
14.3a Vitaminu salati ar eļļu 75 0.839 3.864 4.752 57.14
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0.133 0 24.114 96.988
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0.8 18 83.2
  Smalkmaizīte ,satur alergēnu: 1,3. 35 2.468 3.5 19.299 118.568
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
                 Kopā   27.698 30.045 121.275 866.3
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas II piedāvājums no 5.līdz 12 klasei
Ceturtdiena 21.09.17.      I nedeļa    
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
14.2a Cūkgaļas plovs 250 18.225 22.515 59 511.535
3.3. Ķīnas kāpostu-tomātu salāti ar eļlu 50 1.478 2.802 1.899 38.726
13.5a Ogu uzputēnis ar pienu 150/150 6.335 3.95 41.12 225.37
  satur alergēnu: 7.          
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0.8 18 83.2
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
                 Kopā   27.038 30.067 120.019 858.83
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
Piektdiena 22.09.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
4.2b Kartupeļu-biezpiena plācenīši ar krēj. 200/30 18.288 20.735 44.359 437.203
  satur alergēnu: 1,3,7.          
8.3a Biešu- marinētu gurķu salāti 70 0.889 3.809 6.258 62.869
8.4a/8.5a Piena ķīselis ar sulas mērci 140/100 3.651 3.164 40.992 207.048
  satur alergēnu: 7.          
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1 35 2.135 0.42 14.315 69.58
5.6b Augļis 100 0.04 0 21 84.16
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
                 Kopā   25.003 28.128 126.924 860.86
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
Pirmdiena 25.09.17.     II nedeļa    
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
3.3. Ceptas vistas šķiņķis vai vistas stilbiņš 70 19.9 6.588 0.901 142.496
11.3P Tomātu mērce satur alergēnu: 1. 60 0.978 12.02 1.12 116.572
4.3a Vārīti rīsi 150 5.02 2.318 51.021 245.026
145 Kāpostu-gurķu salāti ar eļļu 50 0.8 2.9 2.5 39.3
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0.04 0 12.424 49.856
1.5b Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4.27 0.84 28.7 139.44
  Cepumi,satur alergēnu: 1,7,8. 30 4.267 4.233 17.267 124.233
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
                 Kopā   36.325 28.899 113.933 861.12
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
Otrdiena 26.09.17.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
20.1a Befstroganovs satur alergēnu: 1,7. 50/30 14.96 12.92 2.83 187.44
11.3a Griķi vārīti 180 10.836 2.838 53.406 282.51
5.4. Burkānu-redīsu salāti 60 0.68 3.653 2.714 46.453
2.6/4.2L Biezpiena deserts ar jāņogu mērce 70/120 6.5 8.8 35.018 245.272
  satur alergēnu: 7.          
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0.8 18 83.2
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
                 Kopā   33.976 29.011 111.968 844.88
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    21-36 28-37 105-132 840-960
Trešdiena 27.09.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki