Stundu izmaiņas

izmainas

e-klase

eklase

Mācību mākonis

makonis

Skolas muzejs

muzejs

Karjeras atbalsts

karjeras atbalsts

Par sadaļu atbild SIA "Skolu ēdināšanas serviss"

 
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 1. līdz 4. klasei 
Pirmdiena 03.12.18.     I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
11.1a Sakņu zupa ar krējumu 200/5 4,036 6,778 13,507 131,174
  satur alergēnu: 7.9          
18,2 Makaroni ar gaļu 200 10,515 11,397 36,456 290,457
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 0,887 2,942 3,75 45,026
4.4l Apelsīnu sīrupa dzēriens 200 0 0 12,1 48,4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu:1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   16,503 21,327 72,971 549,84
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Otrdiena 04.12.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
13.5a. Ogu uzpūtenis ar pienu 100/150 6,335 3,95 29,764 176,497
  satur alergēnu: 7          
17.3. Vārīti kartupeļi  150 3,13 3,214 23,44 135,206
181 Tefteļi  mērcē satur alergēnu:1,7. 50/25 6,467 15,935 14,81 228,523
18.3. Ābolu biešu salāti 50 0,585 1,154 8,648 47,318
5.6. Rudzu maize satur alergēnu:1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas augļi" 100        
                 Kopā   17,582 24,463 83,82 625,78
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Trešdiena 05.12.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
5.1b Borščs ar  krējumu  250/10 2,365 7,643 17,253 147,259
  satur alergēnu: 7,9.          
20.1a Maltas cūkgaļa   sarkanā  mērcē 40/30 13,893 19,875 9,518 272,519
  satur alergēnu: 1.          
5.3. Vārīti griķi 100 6 1,571 29,571 156,423
1.4. Svaigu burkānu salāti ar eļļu 50 0,468 2,034 4,588 38,53
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   23,835 29,333 81,754 686,35
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
Ceturtdiena 06.12.18.     I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)                 
9.1P Vistas gaļa zupa ar krējumu 250 6,744 1,106 13,857 92,358
  satur alergēnu: 7,9.          
246 Cīsiņi doktora bezEsatur alergēnu:7 50 3,64 10,79 12,39 161,23
11.3P Tomātu mērce- satur alergēnu:1,7. 20 0,189 1,81 0,2 17,846
8.2. Vārīti makaroni 100 4,8 2,145 28,4 152,105
3.3. Ķinas kāpostu-tomātu salāti 50 1,478 2,802 1,899 38,726
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas augļi" 100        
                 Kopā   17,956 18,863 76,328 546,9
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Piektdiena 07.12.18.        
      Pusdienas (+/-10%)                 
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
3.2. Vistas gaļas plovs 200 13,279 13,914 41,031 342,466
145 Kāpostu-gurķu salāti ar eļļu 50 0,8 2,9 2,5 39,3
2.6. Biezpiena deserts ar ievārijumu 70/10 9,37 4,8 15,384 146,716
  satur alergēnu: 7.          
3.5. Ogu dzēriens(jāņogas) 200 0,04 0 12,424 49,856
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 18 1 0,4 9 43,6
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas augļi"          
  "Skolas piens" satur alergenu:7          
                 Kopā   24,489 22,014 80,339 617,44
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
Pirmdiena 10.12.18.     II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
57 Maltās gaļas zupa ar dārz. ar krējumu 200/5 6,7 8,64 16,99 172,52
  satur alergēnu: 7,9.          
12.2. Vārīti makaroni ar sieru 150/20 11,961 12,758 42,637 333,214
  satur alergēnu: 7.          
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 0,887 2,942 3,75 45,026
4.4L Dzērveņu sīrupa dzeriens 200 0 0 12,1 48,4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   20,613 24,55 82,635 633,94
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Otrdiena 11.12.18.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
27 Zirņu zupa -satur alergēnu:9. 150 5,103 2,325 14,933 84,95
14.1.b Vistas kotletes satur alergēnu:1,3. 60 15,402 16,562 11,651 257,27
13.2. Kartupeļu biezenis satur alergēnu:7 150 3,283 3,563 20,498 127,191
18.3. Ābolu biešu salāti 50 0,585 1,154 8,648 47,318
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas augļi" 100        
                 Kopā   25,571 23,814 87,002 635,42
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Trešdiena                                            12.12.18.
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
64 Befstroganovs satur alergēnu: 1,7. 50/30 14,96 12,92 2,83 187,44
5.3.a Vārīti griķi 150 9 2,357 44,357 234,641
7.5b/66 Jāņogu ķīselis ar putukrējumu 150/20 0,6 5,63 18,57 127,35
  satur alergēnu: 7.          
2.5b Svaigu burkānu salāti ar eļļu 50 0,605 3,044 3,847 45,204
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   26,23 24,161 76,762 629,42
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
Ceturtdiena 13.12.18.     II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
10.1. Biešu zupa ar krējumu 200/4/8 3,586 6,5269 17,814 153,311
  satur alergēnu: 7,9.          
246 Cīsiņi doktora bezEsatur alergēnu:7 50 3,64 10,79 12,39 161,23
4.3a Vārīti makaroni 100 3,341 1,745 34,013 165,121
11.3P Tomātu mērce satur alergēnu:1 15 0,245 3,05 0,28 29,55
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļlu 50 0,8 2,9 2,5 39,3
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.   5,6 5 9,4 105
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas augļi" 100        
                 Kopā   18,321 29,222 97,221 725,17
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Piektdiena 14.12.18.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
8.1d Vistas gaļa mērcē satur alrgēnu:1,7 35/30 9,796 12,72 3,093 166,024
4.3. Vārīti rīsi 100 3,341 1,745 34,013 165,121
  Ķīnas kāpostu ar kukurūzu 50 1,903 3,025 2,018 42,909
  Biezpiena sieriņš 38 4,446 9,31 10,056 141,798
  satur alergēnu: 7.          
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas augļi"          
  "Skolas piens" satur alergenu:7          
                 Kopā   20,684 27,01 80,452 647,63
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
Pusdienas no 1. līdz 4. klasei 
Pirmdiena 17.12.18.     III nedeļa    
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas       ( +/-10%   )                                         
18,2 Makaroni ar gaļu 200 10,515 11,397 36,456 290,457
3.3. Ķīnas kāpostu -tomātu salāti ar eļļu 75 1,714 4,203 2,849 56,079
2.6. Biezpiena deserts ar ķiršu ievārījumu 70/10 9,37 4,8 15,384 142,216
  satur alergēnu: 7.          
6.5. Karkade dzēriens 200 0,4 0,015 12,485 51,675
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   23,064 20,625 74,332 575,21
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Otrdiena 18.12.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas       ( +/-10%   )                                         
11.1a Sakņu zupa ar krējumu 200/5 4,036 6,778 13,507 131,174
  satur alergēnu: 7,9.          
2,1a Zivs,cepta satur alergēnu:1,3. 60 11,813 7,436 3,499 128,172
1.3. Kartupeļu biezenis-satur alergēnu: 7. 150 3,283 3,563 20,498 127,191
142 Biešu salāti ar eļļu 50 0,422 1,878 3,912 34,238
13,5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas augļi" 100        
                 Kopā   20,663 19,865 62,24 510,4
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Trešdiena 19.12.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas       ( +/-10%   )                                         
10.1. Biešu zupa ar krējumu 200/4/8 3,586 6,529 17,814 153,311
  satur alergēnu:7,9.          
6.1. Malta cūkgaļa sarkanā mērcē 40/30 13,893 19,875 9,518 272,519
  satur alergēnu: 1.          
5.3. Vārīti griķi 100 6 1,571 29,571 156,423
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 50 0,8 1,9 2,5 30,3
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,068 0,21 7,158 34,794
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   25,48 29,005 90,675 725,67
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
Ceturtdiena 20.12.18.     III nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas       ( +/-10%   )                                         
19.1. Vegetāra pupiņu zupa ar krējumu 250/10 8,309 7,209 24,502 196,125
  satur alergēnu: 7.9          
8.1d Vistas gaļa mērcē satur alrgēnu:1,7 35/30 9,796 12,72 3,093 166,036
4.3. Vārīti rīsi 100 3,341 1,745 34,013 165,121
5.4. Burkānu-redīsu salati ar eļļu 60 0,68 3,653 2,714 46,453
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas augļi" 100        
                 Kopā   23,231 25,537 83,904 658,37
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Piektdiena 21.12.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas       ( +/-10%   )                                         
246 Cīsiņi doktora bezEsatur alergēnu:7 50 3,64 10,79 12,39 161,23
8.2. Vārīti makaroni 100 4,8 2,145 28,4 152,105
65 Šokolādes krēms ar ogu mērce 50/100 0,955 12,35 21,004 198,986
  satur alergēnu: 7.          
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļlu 50 0,8 2,9 2,5 39,3
11 Ābolu sulas dzēriens 200 0,05 0 22,55 90,4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas augļi" 100        
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   17,301 28,395 94,002 700,77
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
 Pusdienas no 5. līdz 12. klasei
Pirmdiena 03.12.18.       I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
11.1b Sakņu zupa ar krējumu 250/10 5,045 8,473 15,884 153,973
  satur alergēnu: 7,9.          
18.2a Makaroni ar gaļu un dārzeņiem 300 16,163 17,096 56,274 443,612
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 0,887 2,942 3,75 45,026
4.4l Apelsīnu sīpupa dzēriens 200 0 0 12,1 48,4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1 70 4,27 0,84 28,7 139,44
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   26,365 29,351 116,708 836,45
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172  10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Otrdiena 04.12.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
13.5a Ogu uzpūtenis ar pienu 150/150 6,335 3,95 41,12 225,37
  satur alergēnu: 7.          
17.3. Vārīti kartupeļi  200 4,173 4,285 31,253 195,269
181 Tefteļi  mērcē 50/25 6,467 15,935 14,81 228,523
  satur alergēnu: 1,7.          
18.3. Ābolu biešu salāti 50 0,585 1,154 8,648 47,318
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,7 139,44
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas augļi" 100        
                 Kopā   21,83 26,164 124,531 820,92
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172  10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Trešdiena 05.12.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
5.1b Borščs ar  krējumu  250/10 2,365 7,643 17,253 147,259
  satur alergēnu: 7,9.          
20.1a Maltas cūkgaļa ar sarkano mērci 40/30 13,875 19,875 9,518 272,447
  satur alergēnu: 1.          
11.3.a Vārīti griķi 180 10,836 2,838 52,406 278,51
1.4. Svaigu burkānu salāti ar eļļu 50 0,468 2,034 4,588 38,53
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   29,723 32,81 111,746 861,17
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172  10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
Ceturtdiena 06.12.18.       I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
9.1P Vistas gaļa zupa ar krējumu 250 6,744 1,106 13,857 92,358
  satur alergēnu: 7,9.          
246 Cīsiņi doktora bezEsatur alergēnu:7 75 5,46 13,19 33,59 274,91
8.2a Vārīti makaroni 150 7,2 3,218 42,6 228,162
3.3. Ķinas kāpostu-tomātu salāti 50 1,478 2,802 1,899 38,726
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 29,63 143,16
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  "Skolas augļi" 100        
                 Kopā   25,192 21,156 134 827,17
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172  10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Piektdiena 07.12.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
3.2.a Vistas gaļas plovs 250 16,6 17,393 51,289 428,093
145 Kāpostu-gurķu salāti ar eļļu 50 0,8 2,9 2,5 39,3
2.6. Biezpiena deserts ar ievārijumu 70/10 9,37 4,8 15,384 142,216
  satur alergēnu: 7.          
3.5. Ogu dzēriens(jāņogas) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135