Stundu izmaiņas

izmainas

e-klase

eklase

Mācību mākonis

makonis

Skolas muzejs

muzejs

Karjeras atbalsts

karjeras atbalsts

Par sadaļu atbild SIA "Skolu ēdināšanas serviss"

SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 1. līdz 4. klasei
Pirmdiena 29.04.19.     I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
18.2. Makaroni ar gaļusatur alergēnu:1 200 10,515 11,397 36,456 290,457
  Jogurts"Rasens"satur alergēnu:7 100 3,3 2,5 9 71,7
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 0,887 2,942 3,75 45,026
4.4l Apelsīnu sīrupa dzēriens 200 0 0 12,1 48,4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu:1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   15,767 17,049 68,464 490,37
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   12-28. 16-29 55-113 490-750
Otrdiena 30.04.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
13.5a. Ogu uzpūtenis ar pienu 100/150 6,335 3,95 29,764 176,497
  satur alergēnu: 7          
17.3. Vārīti kartupeļi 150 3,13 3,214 23,44 135,206
181 Tefteļi mērcē satur alergēnu:1,7. 50/25 6,467 15,935 14,81 228,523
18.3. Ābolu biešu salāti 75 1,755 1,731 12,972 74,487
5.6. Rudzu maize satur alergēnu:1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                   Kopā   18,752 25,04 88,144 652,94
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   12-28. 16-29 55-113 490-750
Trešdiena            
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
5.1b Borščs ar krējumu 250/10 2,365 7,643 17,253 147,259
  satur alergēnu: 7,9.          
20.1a Maltas cūkgaļa     sarkanā mērcē 40/30 13,893 19,875 9,518 272,519
  satur alergēnu: 1.          
5.3. Vārīti griķi 100 6 1,571 29,571 156,423
1.4. Svaigu burkānu salāti ar eļļu 75 0,702 3,051 6,882 57,795
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   24,069 29,333 84,048 696,47
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   12-28. 16-29 55-113 490-750
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 1. līdz 4. klasei
Ceturtdiena 02.05.19.     I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)                 
9.1P Vistas gaļa zupa ar krējumu 250 6,744 1,106 13,857 92,358
  satur alergēnu: 7,9.          
246 Cīsiņi doktora bezEsatur alergēnu:7 50 3,64 10,79 12,39 161,23
11.3P Tomātu mērce- satur alergēnu:1,7. 20 0,189 1,81 0,2 17,846
8.2. Vārīti makaroni satur alergenu:1 100 4,8 2,145 28,4 152,105
3.3. Ķīnas kāpostu -tomātu salāti ar eļļu 75 3,217 4,203 2,849 62,091
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   19,695 20,264 77,278 570,27
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   12-28. 16-29 55-113 490-750
Piektdiena 03.05.19.        
       Pusdienas (+/-10%)                 
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
3.2. Vistas gaļas plovs 200 13,279 13,914 41,031 342,466
145 Kāpostu-gurķu salāti ar eļļu 75 1,21 3,99 3,74 55,71
2.6. Biezpiena deserts ar ievārijumu 70/10 9,37 4,8 15,384 146,716
  satur alergēnu: 7.          
3.5. Ogu dzēriens(jāņogas) 200 0,04 0 12,424 49,856
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 18 1 0,4 9 43,6
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7          
                 Kopā   24,899 23,104 81,579 633,85
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   12-28. 16-29 55-113 490-750
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 1. līdz 4. klasei
Pirmdiena 07.05.19.     II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
57 Maltās gaļas zupa ar dārz. ar krējumu 200/5 6,7 8,64 16,99 172,52
  satur alergēnu: 7,9.          
12.2. Vārīti makaroni ar sieru 150/20 11,961 12,758 42,637 333,214
  satur alergēnu:1, 7.          
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 0,887 2,942 3,75 45,026
4.4L Dzērveņu sīrupa dzeriens 200 0 0 12,1 48,4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   20,613 24,55 82,635 633,94
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   12-28. 16-29 55-113 490-750
Otrdiena 08.05.19.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
27 Zirņu zupa -satur alergēnu:9. 150 5,103 2,325 14,933 84,95
14.1.b Vistas kotletes satur alergēnu:1,3. 60 15,402 16,562 11,651 257,27
13.2. Kartupeļu biezenis satur alergēnu:7 150 3,283 3,563 20,498 127,191
18.3. Ābolu biešu salāti 50 0,585 1,154 8,648 47,318
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   25,571 23,814 87,002 635,42
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   12-28. 16-29 55-113 490-750
Tresdiena                                     
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
64 Befstroganovs satur alergēnu: 1,7. 50/30 14,96 12,92 2,83 187,44
5.3.a Vārīti griķi 150 9 2,357 44,357 234,641
7.5b/66 Jāņogu ķīselis ar putukrējumu 150/20 0,6 5,63 18,57 127,35
  satur alergēnu: 7.          
2.5b Svaigu burkānu salāti ar eļļu 75 0,702 3,051 6,882 57,795
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   26,327 24,168 79,797 642,01
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   12-28. 16-29 55-113 490-750
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
             
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 1. līdz 4. klasei
Ceturtdiena 09.05.19.     II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
10.1. Biešu zupa ar krējumu 200/4/8 3,586 6,5269 17,814 153,311
  satur alergēnu: 7,9.          
246 Cīsiņi doktora bezEsatur alergēnu:7 50 3,64 10,79 12,39 161,23
4.3a Vārīti makaroni satur alergenu"1 100 3,341 1,745 34,013 165,121
11.3P Tomātu mērce satur alergēnu:1 15 0,245 3,05 0,28 29,55
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļlu 75 1,21 3,99 3,74 55,71
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls līdz 0,4g./100g.   5,6 5 9,4 105
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   18,731 29,222 98,461 731,77
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   12-28. 16-29 55-113 490-750
Piektdiena 10.05.19.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
8.1d Vistas gaļa mērcē satur alrgēnu:1,7 35/30 9,796 12,72 3,093 166,024
4.3. Vārīti rīsi 100 3,341 1,745 34,013 165,121
  Ķīnas kāpostu ar kukurūzu 75 2,855 4,538 3,027 64,37
  Biezpiena sieriņš 38 4,446 9,31 10,056 141,798
  satur alergēnu: 7.          
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Auglis(ābols) 100 0,44 0,88 10,78 52,8
  "Skolas piens" satur alergenu:7          
                 Kopā   22,076 29,403 92,241 721,9
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   12-28. 16-29 55-113 490-750
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 1. līdz 4. klasei
Pirmdiena 13.05.19.     III nedeļa    
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
18,2 Makaroni ar gaļu satur alergenu:1 200 10,515 11,397 36,456 290,457
3.3. Ķīnas kāpostu -tomātu salāti ar eļļu 75 1,714 4,203 2,849 56,079
2.6. Biezpiena deserts ar ķiršu ievārījumu 70/10 9,37 4,8 15,384 142,216
  satur alergēnu: 7.          
6.5. Karkade dzēriens 200 0,4 0,015 12,485 51,675
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   23,064 20,625 74,332 575,21
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   12-28. 16-29 55-113 490-750
Otrdiena 14.05.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
11.1a Sakņu zupa ar krējumu 200/5 4,036 6,778 13,507 131,174
  satur alergēnu: 7,9.          
2,1a Zivs,cepta satur alergēnu:1,3. 60 11,813 7,436 3,499 128,172
1.3. Kartupeļu biezenis-satur alergēnu: 7. 150 3,283 3,563 20,498 127,191
142 Biešu salāti ar eļļu 75 0,633 2,817 5,868 51,357
13,5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   20,874 20,804 64,196 527,52
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   12-28. 16-29 55-113 490-750
Trešdiena 15.05.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
5.1b Borščs ar kartupeļiem ar krējumu 250/10 2,365 7,643 17,253 153,311
  satur alergēnu:7,9.          
6.1. Malta cūkgaļa sarkanā mērcē 40/30 13,893 19,875 9,518 272,519
  satur alergēnu: 1.          
5.3. Vārīti griķi 100 6 1,571 29,571 156,423
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 0,887 2,942 3,75 45,026
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,068 0,21 7,158 34,794
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   24,346 29,005 91,364 723,89
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   12-28. 16-29 55-113 490-750
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 1. līdz 4. klasei
Ceturtdiena 16.05.19.     III nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
19.1. Vegetāra pupiņu zupa ar krējumu 250/10 8,309 7,209 24,502 196,125
  satur alergēnu: 7.9          
8.1d Vistas gaļa mērcē satur alrgēnu:1,7 35/30 9,796 12,72 3,093 166,036
4.3. Vārīti rīsi 100 3,341 1,745 34,013 165,121
5.4. Burkānu-redīsu salati ar eļļu 60 0,68 3,653 2,714 46,453
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   23,231 25,537 83,904 658,37
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   12-28. 16-29 55-113 490-750
Piektdiena 17.05.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
246 Cīsiņi doktora bezEsatur alergēnu:7 50 3,64 10,79 12,39 161,23
8.2. Vārīti makaroni satur alergēnu:1 100 4,8 2,145 28,4 152,105
65 Šokolādes krēms ar ogu mērce 50/100 0,955 12,35 21,004 198,986
  satur alergēnu: 7.          
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļlu 75 1,21 3,99 3,74 55,71
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   17,301 29,485 72,692 625,34
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   12-28. 16-29 55-113 490-750
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 5. līdz 12. klasei
Pirmdiena 29.05.19.       I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
18.2a Makaroni ar gaļusatur alergēnu:1 250 16,163 17,095 56,274 443,603
  Jogurts"Rasens"satur alergēnu:7 100 3,3 2,5 9 71,7
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 100 1,182 3,923 5 60,035
4.4l Apelsīnu sīpupa dzēriens 200 0 0 12,1 48,4
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 70 2 1,6 36 166,4
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   22,645 27,118 118,374 808,14
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Otrdiena 30.05.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
13.5a Ogu uzpūtenis ar pienu 150/150 6,335 3,95 41,12 225,37
  satur alergēnu: 7.          
17.3. Vārīti kartupeļi 200 4,173 4,285 31,253 195,269
181 Tefteļi mērcē 50/25 6,467 15,935 14,81 228,523
  satur alergēnu: 1,7.          
18.3. Ābolu biešu salāti 50 0,585 1,154 8,648 47,318
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,7 139,44
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   21,83 26,164 124,531 820,92
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Trešdiena            
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
5.1b Borščs ar krējumu 250/10 2,365 7,643 17,253 147,259
  satur alergēnu: 7,9.          
20.1a Maltas cūkgaļa ar sarkano mērci 40/30 13,875 19,875 9,518 272,447
  satur alergēnu: 1.          
11.3.a Vārīti griķi 180 10,836 2,838 52,406 278,51
1.4. Svaigu burkānu salāti ar eļļu 75 0,702 3,051 6,882 57,795
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   29,957 33,827 114,04 880,43
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 5. līdz 12. klasei
Ceturtdiena 02.05.19.       I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
9.1P Vistas gaļa zupa ar krējumu 250 6,744 1,106 13,857 92,358
  satur alergēnu: 7,9.          
246 Cīsiņi doktora bezEsatur alergēnu:7 75 5,46 13,19 33,59 274,91
8.2a Vārīti makaroni satur alergēnu:1 150 7,2 3,218 42,6 228,162
11.3P Tomātu mērce- satur alergēnu:1,7. 20 0,189 1,81 0,2 17,846
3.3. Ķinas kāpostu-tomātu salāti 75 3,217 4,203 2,849 62,091
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 29,63 143,16
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                   Kopā   27,12 24,367 135,15 868,38
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Piektdiena 03.05.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
3.2.a Vistas gaļas plovs 250 16,6 17,393 51,289 428,093
145 Kāpostu-gurķu salāti ar eļļu 75 1,21 3,99 3,74 55,71
2.6. Biezpiena deserts ar ievārijumu 70/10 9,37 4,8 15,384 142,216
  satur alergēnu: 7.          
3.5. Ogu dzēriens(jāņogas) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Sāls līdz 0,4g./100g.   2,845 2,822 11,511 82,822
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   32,2 29,425 108,663 828,28
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 5. līdz 12. klasei
Pirmdiena 07.05.19.       II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
57 Maltās gaļas zupa ar dārz., ar krējumu 250/10 8,332 10,741 21,136 214,556
  satur alergēnu: 7,9.          
12.2. Vārīti makaroni ar sieru 180/35 16,715 15,139 51,164 407,767
  satur alergēnu:1, 7.          
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 0,887 2,942 3,75 45,026
4.4L Dzērveņu sīrupa dzeriens 200 0 0 12,1 48,4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,63 139,16
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                   Kopā   30,204 29,662 116,78 854,89
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Otrdiena 08.05.19.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
27 Zirņu zupa -satur alergēnu: 9. 250 9,605 4,15 19,913 155,422
14.1b Vistas kotletes 60 11,835 14,512 11,651 224,552
  satur alergēnu: 1,3.          
13.2. Kartupeļu biezenis satur alergēnu:7 200 3,377 4,75 27,33 165,578
18.3. Ābolu biešu salāti 50 0,585 1,154 8,648 47,318
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,7 139,44
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   29,805 25,406 120,356 829,3
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Trešdiena            
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
64 Befstroganovs satur alergēnu: 1,7. 50/30 14,96 12,92 2,83 187,44
11.3a Griķi vārīti 180 10,836 2,838 53,406 282,51
7.5b/66 Jāņogu ķīselis ar putukrējumu 150/20 0,6 5,63 18,57 127,35
  satur alergēnu: 7.          
2.5b Svaigu burkānu salāti ar eļļu 75 0,702 3,051 6,882 57,795
1.5b Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,7 139,44
  Sāls līdz 0,4g./100g.   1,422 1,411 5,756 41,411
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   32,79 26,69 116,144 835,95
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
             
             
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 5. līdz 12. klasei
Ceturtdiena 09.05.19.       II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
10.1. Biešu zupa ar krējumu 200/4/8 3,586 6,5269 17,814 153,311
  satur alergēnu: 7,9.          
246 Cīsiņi doktora bezEsatur alergēnu:7 75 5,46 13,19 33,59 274,91
8.2a Vārīti makaroni satur alergēnu:1 150 7,2 3,218 42,6 228,162
11.3P Tomātu mērce satur alergēnu:1 30 0,489 6,01 0,56 58,286
145 Kāpostu- gurķu salāti ar eļlu 75 1,21 3,99 3,74 55,71
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,068 0,21 7,158 34,794
  Sāls līdz 0,4g./100g.         0
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   19,057 33,145 119,128 851,04
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Piektdiena 10.05.19.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
             
8.1d Vistas gaļa mērcē 35/30 9,796 12,72 3,093 166,036
4.3. Vārīti rīsi 150 5,012 2,618 51,021 247,694
  Biezpiena sieriņš 38 4,446 9,31 10,056 141,798
  satur alergēnu: 7.          
  Ķīnas kāpostu salāti ar kukurūzu 75 2,855 4,538 3,027 64,37
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 70 2 1,6 36 166,4
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Auglis(ābols) 100 0,44 0,88 10,78 52,8
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   24,682 31,666 138,091 936,09
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
             
             
             
             
             
             
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 5. līdz 12. klasei
Pirmdiena 13.05.19.     III nedeļa    
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
18.2a Makaroni ar gaļusatur alergēnu:1 300 16,163 17,095 56,274 443,603
3.3. Ķīnas kāpostu -tomātu salāti ar eļļu 75 1,714 4,203 2,849 56,079
2.6. Biezpiena deserts ar ķiršu ievārījumu 70/10 9,37 4,8 15,384 142,216
  satur alergēnu: 7.          
6.5. Karkade dzēriens 200 0,4 0,015 12,485 51,675
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 4,27 0,84 28,63 139,16
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   31,917 26,953 115,622 832,73
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Otrdiena 14.05.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
11.1. Sakņu zupa ar krējumu 250/10 5,119 8,596 17,131 166,364
  satur alergēnu: 7,9.          
2,1a Zivs,cepta satur alergēnu:1,3. 60 11,813 7,436 3,499 128,172
25 Kartupeļu biezenis-satur alergēnu: 7. 200 3,377 4,75 27,33 165,578
142 Biešu salāti ar eļļu 75 0,633 2,817 5,868 51,357
13,5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 4,27 0,84 28,63 139,16
  Sāls līdz 0,4g./100g.   4,267 4,233 17,267 124,233
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   29,523 28,672 113,391 829,7
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Trešdiena 15.05.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
5.1b Borščs ar kartupeļiem ar krējumu 250/10 2,365 7,643 17,253 153,311
  satur alergēnu:7,9.          
6.1. Malta cūkgaļa sarkanā mērcē 40/30 13,893 19,875 9,518 272,519
  satur alergēnu: 1.          
5.3.a Vārīti griķi 150 9 2,357 44,357 234,641
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 0,887 2,942 3,75 45,026
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   28,413 33,237 113,307 866,01
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 5. līdz 12. klasei
Ceturtdiena 16.05.19.     III nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
19.1. Vegetāra pupiņu zupa ar krējumu 250/10 8,309 7,209 24,502 196,125
8.1d Vistas gaļa mērcē satur alrgēnu:1,7 35/30 9,796 12,72 3,093 166,036
4.3a Vārīti rīsi 150 5,012 2,618 51,021 247,694
5.4. Burkānu-redīsu salati ar eļļu 60 0,68 3,653 2,714 46,453
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,315 137,9
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   28,107 27,04 122,069 844,06
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Piektdiena 17.05.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
246 Cīsiņi doktora bezEsatur alergēnu:7 75 5,46 13,19 33,59 274,91
8.2a Vārīti makaroni satur alergēnu:1 150 7,2 3,218 42,6 228,162
65 Šokolādes krēms ar ogu mērce 50/100 9,955 12,35 21,004 234,986
  satur alergēnu: 7.          
145 Kāpostu- gurķu salāti ar eļlu 75 1,21 3,99 3,74 55,71
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 16,36 77,76
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   25,96 33,168 117,294 871,53
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas II piedāvājums no 5.līdz 12 klasei
Pirmdiena         I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
6,1 Malta cūkgaļa sarkanā mērcē 40/30 13,893 19,875 9,518 272,519
  satur alergēnu: 1,7.          
11.3a Vārīti griķi 180 10,836 2,838 53,406 282,51
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļļu 75 1,2 3,35 3,75 49,95
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alegēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Cepumi,satur alergēnu: 1,7,8. 30 4,267 4,233 17,267 124,233
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   32,371 30,716 110,68 848,65
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Otrdiena            
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
5.2b Makaroni ar gaļu un dārzeņiem 250 20,351 18,1 40,466 406,168
7.3a Burkānu salāti ar rozīnēm 70 0,884 3,593 14,777 94,981
2.6/4.2L Biezpiena deserts ar jāņogu mērce 70/120 6,5 8,8 35,018 245,272
  satur alergēnu: 7.          
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                   Kopā   29,87 30,913 104,576 816
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Trešdiena            
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
20.2b-20.4b Cepta vistas fileja ar kartupeļu biezeni 60/160 23,258 21,881 55,11 510,401
  satur alergēnu: 1,3,7.          
14.3a Vitaminu salati ar eļļu 75 0,839 3,864 4,752 57,14
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 70 2 1,6 36 166,4
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   26,23 27,345 119,976 830,93
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
             
      Direktors: V.Kuzmins
             
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas II piedāvājums no 5.līdz 12 klasei
Ceturtdiena       I nedeļa    
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
14.2a Cūkgaļas plovs 250 18,225 22,515 59 511,535
3.3. Ķīnas kāpostu-tomātu salāti ar eļlu 50 1,478 2,802 1,899 38,726
13.5a Ogu uzputēnis ar pienu 150/150 6,335 3,95 41,12 225,37
  satur alergēnu: 7.          
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                   Kopā   28,173 29,687 116,334 845,21
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Piektdiena            
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
4.2b Kartupeļu-biezpiena plācenīši ar krēj. 200/30 18,288 20,735 44,359 437,203
  satur alergēnu: 1,3,7.          
8.3a Biešu- marinētu gurķu salāti 70 0,889 3,809 6,258 62,869
8.4a/8.5a Piena ķīselis ar sulas mērci 140/100 3,651 3,164 40,992 207,048
  satur alergēnu: 7.          
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1 70 4,27 0,84 28,63 139,16
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   27,098 28,548 120,239 846,28
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
             
             
             
             
             
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas II piedāvājums no 5.līdz 12 klasei
Pirmdiena       II nedeļa    
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
3.3. Ceptas vistas šķiņķis vai vistas stilbiņš 70 19,9 6,588 0,901 142,496
11.3P Tomātu mērce satur alergēnu: 1. 30 0,489 6,01 0,56 58,286
4.3a Vārīti rīsi 150 5,02 2,318 51,021 245,026
145 Kāpostu-gurķu salāti ar eļļu 50 0,8 2,9 2,5 39,3
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
1.5b Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,7 139,44
  Cepumi,satur alergēnu: 1,7,8. 30 4,267 4,233 17,267 124,233
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                   Kopā   36,325 22,889 113,373 804,79
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Otrdiena          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
20.1a Befstroganovs satur alergēnu: 1,7. 50/30 14,96 12,92 2,83 187,44
11.3a Griķi vārīti 180 10,836 2,838 53,406 282,51
5.4. Burkānu-redīsu salāti 60 0,68 3,653 2,714 46,453
2.6/4.2L Biezpiena deserts ar jāņogu mērce 70/120 6,5 8,8 35,018 245,272
  satur alergēnu: 7.          
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   35,111 28,631 108,283 831,26
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Trešdiena            
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
17.2. Zivju kotletes 85 14,701 9,73 14,774 205,47
  satur alergēnu: 1,3,7.          
13.2. Kartupeļu biezenis-satur alegēnu: 7. 200 4,377 4,75 27,33 169,578
20.4b Salda krējuma mērce 75 1,511 10,971 5,213 125,635
  satur alergēnu: 1,7.          
18.3a Biešu-ābolu salati ar eļļu 75 0,54 1,883 12,582 69,435
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,278 0,84 28,63 139,192
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   25,54 28,174 112,643 806,3
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
      Direktors: V.Kuzmins
             
             
             
             
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas II piedāvājums no 5.līdz 12 klasei
Ceturtdiena         II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
1.2b/1.3b "Slinkie"kāpostu tīteņi ar krējumu 170/30 11,582 23,505 30,42 379,553
  satur alergēnu: 7.          
3.2b Vārīti kartupeļi 200 4,133 0,207 30,587 140,743
13.5a Ogu uzputēnis ar pienu 150/150 6,335 3,95 41,12 225,37
  satur alergēnu: 7.          
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   24,185 28,082 116,442 815,25
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Piektdiena          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
18.2a Makaroni ar gaļu,dārzeņiem un papriku 300 16,163 17,095 56,274 443,603
3.5. Ogu dzēriens(jāņogas) 200 0,04 0 12,424 49,856
3.3. Ķīnas kāpostu-tomātu salāti ar eļlu 50 1,478 2,802 1,899 38,726
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1 70 4,278 0,84 28,63 139,192
  Cepumi,satur alergēnu: 1,7,8. 30 4,267 4,233 17,267 124,233
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   26,226 24,97 116,494 800
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
             
             
             
             
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas II piedāvājums no 5.līdz 12 klasei
Pirmdiena         III nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
6,1 Malta cūkgaļa sarkanā mērcē 40/30 13,893 19,875 9,518 272,519
  satur alergēnu: 1,7.          
11.3a Vārīti griķi 180 10,836 2,838 53,406 282,51
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļļu 75 1,2 3,35 3,75 49,95
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,63 139,16
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   30,239 26,903 107,728 794
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Otrdiena            
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
5.2b Makaroni ar gaļu un dārzeņiem 250 20,351 18,1 40,466 406,168
7.3a Burkānu salāti ar rozīnēm 70 0,884 3,593 14,777 94,981
2.6/4.2L Biezpiena deserts ar jāņogu mērce 70/120 6,5 8,8 35,018 245,272
  satur alergēnu: 7.          
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                   Kopā   29,87 30,913 104,576 816
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Trešdiena            
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
20.2b-20.4b Cepta vistas fileja ar kartupeļu biezeni 60/160/50 23,258 21,881 55,11 510,401
  satur alergēnu: 1,3,7.          
14.3a Vitaminu salati ar eļļu 75 0,839 3,864 4,752 57,14
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1 70 4,278 0,84 28,63 139,192
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   28,508 26,585 112,606 803,72
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 21-36 28-37 105-132 840-960
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas II piedāvājums no 5.līdz 12 klasei
Ceturtdiena       III nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
14.2a Cūkgaļas plovs 250 18,225 22,515 59 511,535
3.3. Ķīnas kāpostu-tomātu salāti ar eļlu 50 1,478 2,802 1,899 38,726
13.5a Ogu uzputēnis ar pienu 150/150 6,335 3,95 41,12 225,37
  satur alergēnu: 7.          
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0,8 18 83,2
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
             
                   Kopā   27,038 30,067 120,019 858,83
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Piektdiena            
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
4.2b Kartupeļu-biezpiena plācenīši ar krēj. 200/30 18,288 20,735 44,359 437,203
  satur alergēnu: 1,3,7.          
8.3a Biešu- marinētu gurķu salāti 70 0,889 3,809 6,258 62,869
8.4a/8.5a Piena ķīselis ar sulas mērci 140/100 3,651 3,164 40,992 207,048
  satur alergēnu: 7.          
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1 70 4,278 0,84 28,63 139,192
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  "Skolas piens" satur alergenu:7 200        
                 Kopā   27,106 28,548 120,239 846,31
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
             
  SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"  
  Launags   
Pirmdiena 29.04.19.       I nedeļa  
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                  Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
2.1L Biezpiena placenīši ar ievārījuma 100/20 12,064 11,865 33,594 283,417
  satur alergēnu: 1,3,7.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   12,384 11,897 41,584 316,945
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 1-4kl. 5-12 7-12. 23-48. 209-321
noteikumiem Nr.172          
2 diena            
Otrdiena 30.04.19.          
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
13.1L Kartupeļu pankūkas ar skāb. krējumu 130/15 4,79 8,63 26,99 204,79
  satur alergēnu: 1,3,7.          
16 Cepumi satur alrgēnu:1,3,7 20 4,04 4,3 8,434 78,596
  satur alergēnu:1,3,7,8.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   9,15 12,962 43,414 316,914
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 1-4kl. 5-12 7-12. 23-48. 209-321
noteikumiem Nr.172          
noteikumiem Nr.172   7,5-15 10-16. 34-62 30-413
Trešdiena 02.05.19.          
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
12,2 Vārīti makaroni ar sieru 140/20 11,961 11,758 29,85 273,066
  satur alergēnu: 1,7.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   12,281 11,79 37,84 306,594
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 1-4kl. 5-12 7-12. 23-48. 209-321
noteikumiem Nr.172          
Ceturtdiena                                       03.05.19.          
             
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
4.1b Kefīra pankūkas ar ievārījumu 100/15 11,21 10,08 29,73 284,48
  satur alergēnu: 1,3,7.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                   Kopā   11,53 10,122 37,658 318,008
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 1-4kl. 5-12 7-12. 23-48. 209-321
noteikumiem Nr.172          
             
Piektdiena            
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
13.1B Omlete ar zaļiem zirnīšiem 100/10 10,278 11,018 3,233 160,106
  satur alergēnu: 3,7.          
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0,8 18 83,2
1.7a Auglis(abols) 50 0,3 0,4 4,75 23,8
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   11,898 12,25 33,973 300,634
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 1-4kl. 5-12 7-12. 23-48. 209-321
noteikumiem Nr.172          
Direktors: V.Kuzmins          
             
             
             
             
             
             
  SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"  
  Launags  
Pirmdiena 07.05.19.       II nedeļa  
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
4.1b Kefīra pankūkas ar ievārījumu 100/15 11,21 11,08 29,73 266,48
  satur alergēnu: 1,3,7.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   11,53 11,112 37,72 300,008
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 1-4kl. 5-12 7-12. 23-48. 209-321
noteikumiem Nr.172          
             
Otrdiena 08.05.19.          
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
12,2 Vārīti makaroni ar sieru 140/20 11,961 11,758 29,85 183,73
  satur alergēnu:1, 7.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                   Kopā   12,281 12,007 34,007 217,258
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 1-4kl. 5-12 7-12. 23-48. 209-321
noteikumiem Nr.172          
             
Tresdiena            
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
13.1B Omlete ar sieru 110/10 10,82 11,135 3,107 245,972
  satur alergenu: 3,7.          
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 0,5 0,8 18  
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
Kopā     11,64 11,967 29,097 279,5
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 1-4kl. 5-12 7-12. 23-48. 209-321
noteikumiem Nr.172          
             
Ceturtdiena 09.05.19.          
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
1.11. Piena zupa ar nūdelēm 250 9,115 7,603 20,108 175,319
  satur alergēnu: 7.          
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 18 0,5 0,4 9 41,6
  satur alergēnu: 1,3,7,8.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   9,935 8,035 37,098 250,447
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 1-4kl. 5-12 7-12. 23-48. 209-321
noteikumiem Nr.172          
Piektdiena 10.05.19.          
10 diena            
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
36 Auzu pārslu biezputra ar ievārijumu 200 7,483 10,64 26,11 245,972
  satur alergēnu: 7.          
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 18 0,5 0,4 9 41,6
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
  Kopā   7,803 10,672 34,1 321,1
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 1-4kl. 5-12 7-12. 23-48. 209-321
noteikumiem Nr.172          
Direktors: V.Kuzmins          
             
             
             
             
  SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"  
  Launags  
Pirmdiena 13.05.19.       III nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                  Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
2.1L Biezpiena placenīši ar ievārījuma 100/20 12,064 11,865 33,594 283,417
  satur alergēnu: 1,3,7.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   12,384 11,897 41,584 316,945
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 1-4kl. 5-12 7-12. 23-48. 209-321
noteikumiem Nr.172          
Otrdiena                                         14.05.19.          
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
13.1L Kartupeļu pankūkas ar skāb. krējumu 130/15 4,79 8,63 26,99 213,39
  satur alergēnu: 1,3,7.          
16 Cepumi 10 2,202 2,15 4,217 53,14
  satur alergēnu:1,3,7,8.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   7,312 10,812 39,197 300,058
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 1-4kl. 5-12 7-12. 23-48. 209-321
noteikumiem Nr.172          
Trešdiena                                       15.05.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
12,2 Vārīti makaroni ar sieru 140/20 11,961 11,758 29,85 273,066
  satur alergēnu:1, 7.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   12,281 11,79 37,84 306,594
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 1-4kl. 5-12 7-12. 23-48. 209-321
noteikumiem Nr.172          
Ceturtdiena 16.05.19.          
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
4.1b Kefīra pankūkas ar ievārījumu 100/15 11,21 11,08 29,73 266,48
  satur alergēnu: 1,3,7.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                   Kopā   11,53 11,112 37,72 300,008
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 1-4kl. 5-12 7-12. 23-48. 209-321
noteikumiem Nr.172          
Piektdiena 17.05.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
13.1B Omlete ar zaļiem zirnīšiem 100/10 10,278 11,018 3,233 160,106
  satur alergēnu: 3,7.          
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0,8 18 83,2
1.7a Auglis(abols) 50 0,3 0,4 4,75 23,8
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   11,898 12,25 33,973 300,634
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172 1-4kl. 5-12 7-12. 23-48. 209-321
noteikumiem Nr.172          
Direktors: V.Kuzmins